Bu haber kez okundu.

AK Parti ve MHP Heyetinden İl Emniyet Müdürü Öztürk’e Hayırlı Olsun Ziyareti
banner229

AK Parti Siirt Milletvekili Mervan Gül, AK Parti İl Başkanı Av. Bahri Caner Özturan, AK Parti Siirt Belediye Başkan Adayı Av.Ekrem Olgaç, MHP İl Başkanı Cengizhan Tükenmez ve parti heyetleri, İl Emniyet Müdürü Necmettin Öztürk’ü makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundular. 

AK Parti Siirt Milletvekili Mervan Gül, 'AK Parti ve MHP  heyetimizle birlikte Siirt İl Emniyet Müdürü olarak atanan Necmettin Öztürk’ü makamında ziyaret edip; huzur, asayiş ve evliyalar diyarı Siirt’imiz adına yeni görevlerinde başarılar diledik.

Gül, Halkımızın ve şehrimizin huzur ve güvenliği için elinizden geleni yapacağınıza inanıyor ve başarılarınızın devamını diliyorum. Allah utandırmasın.” ifadelerini kullandı.

Siirt’in yeni Emniyet Müdürü Necmettin Öztürk ise AK Parti Siirt Milletvekili Mervan Gül  ile AK Parti ve MHP heyetlerime, nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.