Bu haber kez okundu.

AK Parti Siirt Milletvekili Osman Ören, Adıyaman Sincik ilçesinde Depremzede Aileleri Ziyaret Etti
banner229

AK Parti Siirt Milletvekili Osman Ören, Adıyaman’ın Sincik ilçesinde depremzedeler ile bir araya geldi. 

Milletvekili Osman Ören, Birlik ve beraberlik içerisinde Devletin bunu da atlatacak güç ve kudrette olduğunu söyledi.

Devletin ve milletin el ele vermesiyle tüm ihtiyaçların giderilmesi için çaba harcandığını ifade eden AK Parti Siirt Milletvekili Osman Ören, devletin her daim depremzede vatandaşların yanlarında olduğunu söyledi. 

Ören, asrın felaketi' olarak adlandırılan bu depremin ardından ülke olarak büyük bir dayanışma örneği gösterdikleri, hala da göstermeye devam ettiklerini kaydetti.

Milletvekili Ören, "Bütün ülkemiz gibi Kırıkkale'de tek yürek oldu. Hep birlikte, bir ve beraber olarak bu acıların üstesinden geleceğimize inanıyorum. Her zaman olduğu gibi birlik ve beraberlik içinde bu süreci de atlatacağız.

Yaşamını yitiren vatandaşlarımıza bir kez daha Allah'tan rahmet, yaralı insanlarımıza şifalar diliyorum. Tüm milletimizin başı sağ olsun" diye konuştu.




Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.