Bu haber kez okundu.

AK Parti Siirt Milletvekili Mervan Gül, Hal Esnafıyla Bir Araya Geldi
banner229

AK Parti Siirt Milletvekili Mervan Gül, Sebze ve Meyve Halini ziyaret ederek esnafla bir araya gelerek, sorun ve taleplerini dinledi.

Siirt Yaş Sebze ve  Meyve Komisyoncuları Derneği Başkanı Halit Aydar ve Sebze Hali komisyoncuları Milletvekili Mervan Gül’e sebze halinin sorunlarını anlattılar.

Milletvekili Gül, büyük araçların giriş ve çıkış sırasında sıkıntı yaşadıklarını belirten ve halin şehir dışına çıkarılmasını isteyen esnafın sorunlarının çözümü için gereken çalışmaları başlatacaklarını söyledi.

Siirt Yaş Sebze ve  Meyve Komisyoncuları Derneği Başkanı Halit Aydar, Bu toplantıyla sıkıntılarımızı anlatma şansımız oldu. AK Parti Siirt Milletvekili Mervan Gül sıkıntıların çözümü noktasında gerekli istişareleri yaptı. Gösterdikleri ilgiden dolayı kendilerine şükranlarımızı sunuyoruz" şeklinde konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.