Bu haber kez okundu.

AK Parti Siirt Merkez İlçe Başkanı Öner Geyik İstifa Etti
banner229

2020 yılından itibaren AK Parti Siirt  Merkez İlçe Başkanı olarak görev yapan Öner Geyik, görevinden istifa ettiğini açıkladı. 

Merkez İlçe Başkanı Geyik, göreve geldiğinden beri Siirt için çalıştığını ve bundan sonra da çalışmaya devam edeceğini kaydetti. 

Geyik, yaptığı açıklamada “Saygıdeğer hemşehrilerim, kurulduğu günden bu yana milletimizin refahı, birliği ve huzuru için kararlılıkla çalışan AK Parti Türkiye’nin siyaset sahnesinde önemli bir değişimin ve dönüşümün sembolü olmuştur. Partimizin temel değerleri olan adalet, ozgürlük, demokrasi ve milli birlik ruhu, Türkiye’nin güçlü bir şekilde ilerlemesi için temel bir direksiyon görevi üstlenmiştir.
Toplumumuzun her kesimine kucak açan ve farklılıkları zenginlik olarak gören partimiz, ülkemizin her bir köşesinde birlik, beraberlik ve dayanışma duygusunu güçlendirmiştir.

Böylesine büyük bir siyasi oluşumun içerisinde yer alarak sizlerin teveccühü ve desteğiyle çalışmaktan onur duyduğum AK Parti Siirt Merkez llçe Başkanlığı görevimden gönül birliğiyle aldığımız karar sonucunda istifa ediyorum.
Görev sürem boyunca, ilimizin kalkınması ve refahı için büyük bir gayretle çalışmaya özen gösterdik. Projelerimiz ve hedeflerimiz doğrultusunda birçok başarı elde ettik. Birlikte yürüdüğümüz yolculuk boyunca desteklerini esirgemeyen başta Sayın Genel Başkanımıza, İl Başkanımıza ve tüm hemşehrilerimize teşekkürlerimi iletiyorum.

AK Parti davamızın hizmet maratonu bir bayrak yarışıdır. Partimizin yüklemiş olduğu misyonu görev süremiz boyunca ve elimizden geldiğince ilimizde taşımaya çalıştık. Bundan sonra da taşımaya devam edeceğiz.

Tüm AK Parti ailesine ve halkımıza saygılarımla.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Murat kara 1 yıl önce

İstifa etmemiş ettirilmiş sadece omu hayır bir çok yerde öyle olmuş zaten bu arkadaş meydanda görünmüyordu Meydanda görünen il başkanı milletvekili ve yanlarında devamlı aynı kişiler sanki partiyi yanlarındaki üç kişi ayakta tutuyor artık farkına varsınlar