Bu haber kez okundu.

AK Parti Siirt Kadın Kolları Teşkilatı Yaşlıları Unutmadı
banner229

AK Parti Kadın Kolları Başkanı Av. Betül Tuğba Mavi, Yaşlılara Saygı Haftası’ vesilesiyle  Engelsiz Yaşam Merkezinde bulunan yaşlıları ziyaret etti.

Ülkemizde her yıl 18-24 Mart tarihleri, yaşlılık ve yaşlı sağlığı konularına dikkat çekmek için “Yaşlılara Saygı Haftası” olarak anılıyor. 

Bu kapsamda, AK Parti Kadın Kolları Başkanlığının düzenlediği ziyaret programı kapsamında Engelsiz Yaşam  Merkezinde bulunan yaşlılar ziyaret edildi. 

AK Parti Kadın Kolları Başkanı Av. Betül Tuğba Mavi, tarafından ziyaret edilen asırlık çınarlara günün anısına yönelik küçük hediyeler takdim edildi. 

Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Av.Betül Tuğba Mavi  yönetim kurulu üyeleri ile beraber 18-24 Mart Yaşlılara Saygı Haftası vesilesiyle  Aile ve sosyal hizmetler İl Müdürlüğüne bağlı Engelsiz Yaşam merkezindeki yaşlıları ziyaret ederek günlerini kutladı.

Asırlık çınarların, kültürümüzdeki ve geleneklerimizdeki mustesna yerini korumak ahde vefamızın bir gereğidir. dün ile bugün arasında köprü kuran ulu çınarlar ile buluşan Av. Betül Tuğba Mavi yaptığı açıklamada; “Yaşlılara Saygı Haftası vesilesiyle  Aile ve sosyal hizmetler İl Müdürlüğüne bağlı Engelsiz Yaşam merkezindeki yaşlıları ziyaret ettiklerini ve yaşlılarımızın hepsi birbirinden değerli çınarlarımızın  hayır dualarını aldık.

Bu vesile ile bir kez daha bizleri bugünlere yetiştiren ve geleceğe hazırlayan, tecrübelerine ortak olduğumuz büyüklerimizin sağlıklı, mutlu ve huzurlu günler geçirmelerini diliyoruz.”İfadelerini kullandı.

Yaşlılarımız da Kadın Kolları Üyelerini hayır dualarıyla uğurladı.










Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.