Bu haber kez okundu.

AK Parti Siirt Gençlik Kolları'ndan Sağlıkçılara Destek Pankartı
banner229

Koronavirüsle (Kovid-19) mücadele eden sağlık çalışanlarına destekler eksilmiyor. AK Parti Siirt Gençlik Kolları, Kovid-19 tanılı hastaların bulunduğu karantina hastanesi Siirt Devlet Hastanesi bahçesine pankart astı.

Yeni Koronavirüsün yayılma hızının önüne geçmek için “Evde Kal” çağrıları devam ederken bir yandan da sağlık çalışanlarına moral desteği veriliyor.

AK Part Siirt Gençlik Kolları astığı pankartla sağlık ordusuna desteğini gösterdi. AK Parti Gençlik Kolları Koronavirüs (Covid-19) salgını başladığı günden itibaren ilimizde özveri ile çalışan sağlık çalışanlarının moral ve motivasyonlarını arttırmak için Siirt Devlet Hastanesi bahçesine pankart asarak destek verdi.

AK Parti Siirt Gençlik Kolları  Başkanı İbrahim Hamit Bedük," Koronavirüs mücadelesinin özverili ve fedakar kahramanları olan tüm sağlık çalışanlarımız bu süreçte her türlü zorluğa ve sıkıntıya göğüs germektedir. Bu zorlu süreçte, bizler evlerimizde otururken görevine hassasiyetle devam eden tüm sağlık çalışanlarımıza teşekkür ediyorum. Bu zorlu süreci en kısa sürede hep birlikte atlatacağız" ifadelerini kullandı.

Pankartı gören çevredeki vatandaşlar  Gençleri alkışlarken, sağlık çalışanları da afişin kendileri için büyük bir moral kaynağı olduğunu ifade ettiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Mehmet 4 yıl önce

Sadece ak partililer sağlıkçılara destek veriyor galiba ya bu durumda siyaset olurmu