Bu haber kez okundu.

AK Parti Siirt Belediye Başkan Adayı Olgaç'tan Medya Siirt'e Ziyaret
banner229

AK Parti Siirt Milletvekili Mervan Gül, AK Parti Siirt Belediye Başkan Adayı Av. Ekrem Olgaç, AK Parti İl Başkanı Av. Bahri Caner Özturan, Merkez İlçe Başkanı Hikmet Ekin ile birlikte Medya Siirt büromuzu ziyaret ettiler.

AK Parti heyetini Medya Siirt Genel Yayın Müdürleri Turhan Koyuncu ve Ömer Özer tarafından ağırlandı. Yerel seçim sürecine ilişkin karşılıklı fikir alışverişinde bulunulan ziyarette Siirt ve ülke gündemine dair değerlendirmelerde bulunuldu.

AK Parti Siirt Belediye Başkan Adayı Av. Ekrem Olgaç, seçim çalışmalarına ilişkin bilgiler verirken, birlik ve beraberlik içerisinde Siirt’in yeniden AK Parti belediyeciliğinin hizmet anlayışıyla buluşacağını ifade etti.

Kentin tüm dinamiklerini ve toplumun her kesimini ilgilendiren projelerinin olduğunu anlatan Av. Ekrem Olgaç, Siirt’in önünü açacak ve her alanda rahatlatacak çalışmalarının olduğunu kaydetti.

Olgaç, Siirtliler teveccüh gösterir ve beni Siirt Belediye Başkanı seçerlerse, ben Siirt halkının günlük hayatlarını kolaylaştıracak, birçok projeyi hayata geçirir, iktidar partisinin avantajları ile Siirt'imizi daha yaşanabilir, daha temiz, daha güzel, daha huzurlu bir şehir yapacağını söyledi.

Olgaç, ilçe ve belde belediye başkan adaylarının 2-3 gün içerisinde açıklandıktan sonra aday tanıtım toplantısı yaplacağını ve aday tanıtımından sonra projelerini açıklanacağı proje tanıtım toplanıtısı yapacağını belirtti.

AK Parti heyetinin büromuza gerçekleştirdiği ziyaret, karşılıklı fikir alışverişi ve sohbetle sona erdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.