Bu haber kez okundu.

AK Parti Siirt Belediye Başkan Adayı Ekrem Olgaç,Gençler İçin Ücretsiz Etüt Merkezi ve Hazırlık Kursları Başlatacağız
banner229

Belediye Başkan Adayı Ekrem OLĞAÇ olarak göreve gelmem halinde gençlerimizin eğitimine destek olmak amacıyla önemli bir proje başlatıyoruz.
Bu kapsamda ihtiyaç sahibi öğrencilerin lise, üniversite ve diğer alanlarda girecekleri sınavlara hazırlanmaları için ücretsiz kurs programları düzenleyeceğiz.

Ücretsiz Etüt Merkezi ve Hazırlık Kursları projesi, gençlerimizin eğitim hayatlarında başarılı olmalarını desteklemek ve geleceklerini şekillendirmelerine yardımcı olmak amacıyla başlatılmaktadır.

Bu programlar kapsamında ihtiyaç sahibi öğrencilere ücretsiz ders ve destek hizmetleri sunulacak, böylelikle eğitimde fırsat eşitliğini sağlamayı amaçlıyoruz.

Proje hakkında açıklamalarda bulunan Belediye Başkan Adayı Ekrem OLĞAÇ, "Gençlerimizin eğitimine verdiğimiz önem doğrultusunda, ücretsiz Etüt Merkezi ve Hazırlık Kursları projesiyle onların başarılarına katkı sağlamak istiyoruz. Ücretsiz kurs programları ve ikramlarımızla gençlerimizin eğitim yolculuğunu desteklemeye devam edeceğiz" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.