Bu haber kez okundu.

AK Parti Siirt Belediye Başkan Adayı Av. Ekrem Olgaç’tan Kurum Ziyaretleri
banner229

AK Parti Siirt Belediye Başkan Adayı Av. Ekrem Olğaç’ın kamu kurumu ziyaretleri devam ediyor.

AK Parti Belediye Başkan Adayı Av. Ekrem Olğaç,Kadın Kolları Başkanı Betül Tuba Mavi ile birlikte; Siirt Eğitim ve Araştırma hastanesinde görev yapan sağlık personellerini ziyarette bulundu.

Kamu kurumlarını ziyareti ile ilgili bir değerlendirme yapan AK Parti Belediye Başkan Adayı Av. Ekrem Olğaç, şunları söyledi:“Kurum gezilerimiz kapsamında ziyaret ettiğimiz Siirt Eğitim ve Araştırma hastanesinde görev yapan sağlık personellerinin değerli yönetici ve çalışanları ile sohbet etme imkânı bulduk. 

Siirt üzerine değerli fikirlerini de öğrenme fırsatı bulduğum kurumlarımızın çok kıymetli yönetici ve çalışanlarına teşekkür ediyorum. Bu vesile ile Siirtli hemşerilerime de tekrar saygı ve selamlarını sunuyorum.”

Siirt Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ndeki hastaları da unutmayan Olgaç, ziyaretinde hasta ve yakınlarının sorunlarını dinledi ve acil şifalar diledi.










Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.