Bu haber kez okundu.

AK Parti Siirt Belediye Başkan Aday Adayı Şenyüz, "Yapılan Telefon Anketinde Art Niyet Arıyorum"
banner229

31 Mart 2024’te yapılacak Yerel seçimlerde AK Partiden Belediye Başkan Aday Adayı olan Mehmet Emin Şenyüz, son günlerde vatandaşları arayarak sordukları dört aday arasında resmi başvuru yapmış üç aday adayının olmamasına tepki gösterdi.

Mehmet Emin Şenyüz, Ankara’dan aranan telefon numarasından vatandaşlara sorulan 4 adaya da saygı duyduğunu, ancak resmi başvuru yapmama rağmen ankette resmi başvurusunu yapmış diğer üç aday adayın olmamasında art niyet ve kötü kokular aldığını söyledi.

Şenyüz, bir başka şirket tarafından yapılan “Halkın Seçimi” anketinde Siirt’ten başvuru yapan diğer üç adayın sorulduğunu ve bu ankette vatandaşların kendisine büyük teveccüh gösterdiğini söyledi.

AK Parti Siirt Belediye Başkan Aday Adayı Mehmet Emin Şenyüz, belediye başkanlığı adaylığını kendisine verilmesi durumunda hayalindeki bütün projeleri hayata geçireceğini belirtti.

Şenyüz, Kentsel Dönüşümden, ulaştırma, alt yapı, sosyal kültürel etkinlikler,su sorunu, peynirciler çarşısı ve bir çok pojeyi ekibiyle hayata geçireceğini söyledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.