Bu haber kez okundu.

AK Parti Milletvekili Osman Ören'in Ramazan Bayramı Mesajı
banner229

AK Parti Siirt Milletvekili Osman Ören, Ramazan Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

 Ören, yayımladığı mesajında, manevi iklimi oldukça yüksek olan Ramazan Ayı'nın sonunda Ramazan Bayramı'na kavuşmanın sevincini yaşadıklarını söyledi.

Tüm vatandaşların Ramazan Bayramı'nı kutlayan Ören, mesajında, "İçinde bulunduğumuz ve manevi ikliminden hep birlikte feyz aldığımız, tuttuğumuz oruçlarla manevi yönümüzü güçlendirdiğimiz; fakiri zengini aynı bereketli sofralarda buluştuğumuz, birlikte dualar ederek idrak ettiğimiz mübarek bir ayı geride bIrakıp bir Ramazan Bayramına daha ulaşmanın heyecan ve mutluluğunu yaşıyoruz.

Farklı kıtalarda ve farklı coğrafyalarda, yeryüzünde bu kadar büyük bir aile tarafından kutlanan nadir bayramlardan birisi olan Ramazan Bayramı; insanların birbirlerine daha fazla yaklaştığı, birlik ve beraberlik içinde kenetlendiği, küskünlüklerin kırgınlıkların unutulduğu, dayanışma, yardımlaşma ve paylaşmanın doruğa ulaştığı günlerdir.
Bu manevi ve mübarek günlerin ardından ulaştığımız Ramazan Bayramı'nızı kutlar Siirtli hemşerilerimin aileleri ve sevdikleriyle nice mübarek bayramlar diliyorum" ifadelerine yer verdi.  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.