Bu haber kez okundu.

AK Parti Milletvekili Ören ve İl Başkanı Olgaç'tan Pazar Esnafı Ziyareti
banner229

AK Parti Siirt Milletvekili Osman Ören, AK Parti İl Başkanı Av. Ekrem Olğaç ile birlikte Kooperatif mahallesinde Belediye tarafından yeni yapılan pazar esnafını ve vatandaşları ziyaret ettiler.

AK Parti Siirt Milletvekili Osman Ören, AK Parti İl Başkanı Av. Ekrem Olğaç geçtiğimiz aylarda Kooperatif Mahallesinde kurulan pazarki esnafa 'Hayırlı işler' dileyerek, taleplerini dinlediler.

Ören ve Olgaç, pazar esnafının sorunları ve taleplerini birlikte dinlediklerini, esnafımıza hayırlı işler bol kazançlar dilediklerini söyledi.

Ankara’daki meclis toplantılarımızın ardından ilimizde ki Esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldiklerini, her fırsatta halkın içinde olduklarını vurgulayan Milletvekili Osman Ören, “AK Parti’ye sahip çıkan ve her zaman yanımızda olan pazarcı esnafımızı ziyaret ederek hem teşekkür ettik, hem de onların sorunlarını dinleyerek not aldık.

Gücünü milletten alan bir partinin temsilcileri olarak, milletimiz ile birlikte toplumumuzun her kesimiyle istişare ediyor, görüş alışverişinde bulunuyoruz. Her zaman halkının yanında olan, öneri ve düşüncelerini merkeze alan ve buna göre çalışmalarını şekillendiren bir siyaset anlayışını yine bundan sonraki yol haritamız da sürdürmeye devam edeceklerini ifade etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.