Bu haber kez okundu.

AK Parti Milletvekili Aday Adayı Fuat Özgür Çalapkulu, İlçe Ziyaretlerine Devam Etti
banner229

Bir önceki dönem AK Parti İl Başkanı 28. Dönem Milletvekili Aday Adayı Fuat Özgür Çalapkulu dün gerçekleştirdiği Pervari ve Şirvan ilçe ziyaretlerinin ardından bugünde Eruh, Baykan, Kurtalan ve Belde ziyaretleri gerçekleştirdi.

14 Mayıs 2023’te yapılacak Milletvekilliği seçimlerinde AK Partiden Milletvekili Aday Adayı olan Fuat Özgür Çalapkulu, AK Parti İlçe Başkanları ve Belediye Başkanları ile istişarelerde bulundu. Sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen ziyaretlerde Çalapkulu, seçim sürecinde izlenecek yol haritası ile ilgili görüşlerini ifade ederek İlçe ve Belde Başkanları ve Belediye Başkanlarından destek talep etti.

14 Mayıs 2023’te yapılacak Milletvekilliği seçimlerinde AK Partiden Milletvekili Aday Adayı olan Fuat Özgür Çalapkulu Eruh, Kurtalan, Baykan, Veysel Karani, Kayabağlar ve Atabağı belde ilçelerini ziyaret etti.

Eruh ilçesinde İlçe Başkanı Ömer İnan ve Belediye Başkanı Cevher Çiftçi’yi ziyaret eden Çalapkulu kendileriyle istişarelerde bulundu. Eruh İlçe Başkanı Ömer İnan, Belediye Başkanı Cevher Çiftçi, ana kademe, yönetim kurulu üyeleri ve partililer ile bir araya gelen Çalapkulu, seçim sürecinde izlenecek yol haritası ile ilgili görüş alışverişinde bulundu.

Eruh ilçe ziyaretinin ardından Kurtalan ilçesine geçen AK Parti Siirt Milletvekili Aday Adayı Fuat Özgür Çalapkulu Kurtalan  ilçe Başkanı Haşim Karaatay, Veysel Karani Belediye Başkan Vekili Servet Gülmez, Belde Başkanı Bedri Görgün, Baykan İlçe Başkanı Nimetullah Gönül,Kayabağlar Belediye Başkanı Salim Seven, AK Parti Atabağı Belde Başkanı Servet Lale makamlarında ziyaret edip desteklerini talep etti.

Fuat Özgür Çalapkulu ziyaretler ile ilgili yaptığı açıklamada,“Dün Pervari ve Şirvan İlçe yönetimleri ve Belediye Başkanlarını ziyaret ederek ilçe ziyaretlerine başladıklarını bugünde Eruh, Kurtalan, Baykan ilçelerimizle beraber Veysel Karani,Kayabağlar ve Atabağı Beldelerimizi ziyaret ederek, gerçekleştirilecek olan seçim öncesinde teşkilatların desteklerini istedik. Kalabalık bir katılımla bizlere desteklerini gösteren partililerimize teşekkür ediyorum. Misafirperverliklerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum” İfadelerini kullandı.


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.