Bu haber kez okundu.

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Öner Geyik’ten Yeni Yıl Mesajı
banner229

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Öner Geyik, yeni yıl dolayısıyla bir mesaj yayınlandı.

Başkan Geyik, mesajında şu ifadelere yer verdi; Ülkemiz ve dünyamız için önemli gelişmelere sahne olan 2022 yılını geride bırakıyoruz. Umutlarımızı ve heyecanımızı canlı tutarak, yeni bir yıla girmenin hep birlikte mutluluğunu yaşıyoruz.

Yeni yılda, başta kamu kurum ve kuruluşlarımız olmak üzere, sivil toplum kuruluşları ve toplumun tüm kesimleriyle el ele vererek İlimizin gelişmesi ve kalkınmasını sağlayacak çalışmaları yapmak hedefimiz olacaktır.

Bu duygu ve düşüncelerle, 2023 yılının ülkemize, milletimize, tüm insanlığa, huzur, sağlık, mutluluk ve hayırlar getirmesini temenni eder, bütün Siirtli hemşehrilerimin, yeni yılını en içten duygularımla kutlar, sevgi ve saygılarımı sunarım.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.