Bu haber kez okundu.

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Öner Geyik'in 15 Temmuz Mesajı
banner229

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Öner Geyik, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla yazılı mesaj yayınladı.

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Öner Geyik mesajında; "Türk demokrasi tarihinin en önemli günleri arasında yer alan ve ülkemizin birlik ve beraberliğini perçinlenerek devletimizin bütünlüğüne kasteden hainlere karşı milletimizin basiret, feraset ve cesaretiyle kurtulduğu gün olan 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik günümüz kutlu olsun.

15 Temmuz gecesi ülkemizin birliğine, devletimizin bütünlüğüne kast etme cüreti göstererek, bu milletin evlatlarına, tankı ile tüfeği ile kurşun sıkacak kadar aşağılaşmış FETÖ terör örgütünün yaşattıklarını hep beraber gördük ve müşahede ettik. Bu hainlerin ne kadar zalimleşebileceklerini hep beraber idrak ettik. Milletimizin ve devletimizin şanlı tarihinden aldığı feraset, milli ve manevi değerlerimizin kazandırdığı iman ve cesaretle bu kahpe girişimi hep birlikte bertaraf ettik.

15 Temmuz darbe girişiminde milletimiz tıpkı Çanakkale'de, Kut'ül Ammare'de, Dumlupınar'da, ülkemizi bölmek, yok etmek ve istikbalini söndürmek isteyenlere verdiği büyük cesaret ve birlik mesajını yine göstermiştir. Vatanı olan Anadolu topraklarını kimseye yar etmeyeceğini milletimiz tüm dünyaya adeta haykırmış ve bir daha böyle bir girişimde bile bulunmayı bile tenezzül edeceklere neler yapacağını göstermiştir. Tankların, tüfeklerin, savaş uçaklarının karşısında Türk Bayraklarıyla, çıplak elleri ile karşı koyan aziz milletimizin dirayeti ve cesareti Türk ve Dünya tarihine altın harflerle yazılmıştır. Bu bağımsızlık örneği asırlar boyunca da unutulmayacaktır.

Türk milleti esareti kabul etmektense, aşığı olduğu şehadete gözü kırpmadan yürüyen, vatanı ve bayrağı için en değerli varlığı olan canını feda eden asil bir millettir. Karanlık dehlizlere yuvalanmış, kanla beslenen patronlarına uşaklık yapan bir avuç kalleşe bu ülkeyi böldürtmeyecektir. Türk'üyle, Arabı’yla, Gürcü'süyle, Çerkez'iyle, Abaza'sıyla, Kürd'üyle kısacası tüm etnik zenginlikleri ve Alevi'si Sünni'si tüm inanç gruplarıyla bir olacağız. Birlikte olacağız ve ülkemizi böldürmeyeceğiz. Şehitlerimiz ve gazilerimiz, 15 Temmuz gecesi cesaretleriyle, dirayetleriyle, kararlı ve dik duruşlarıyla tarih yazdılar. Hiç şüphesiz şehitlerimiz kalplerimizdeki mümtaz yerlerini daima muhafaza edeceklerdir.

Bu duygu ve düşüncelerle 15 Temmuz darbesinde şahadet şerbetini içerek şehit olan güvenlik kuvvetlerimizin kahraman mensuplarına ve sivil vatandaşlarımıza yüce Allah’tan rahmet ve minnet, gazilerimize acil şifalar diliyorum.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.