Bu haber kez okundu.

AK Parti Kurtalan İl Genel Meclis Üyesi Cahit Sevgili’den Yeni Yıl Mesajı
banner229

AK Parti Kurtalan İl Genel Meclis Üyesi Cahit Sevgili yeni yıl kutlama mesajı yayınladı.

AK Parti Kurtalan İl Genel Meclis Üyesi Cahit Sevgili, yayınladığı yeni yıl mesajında zorlu bir yılın geride bırakıldığına vurgu yaptı.

Sevgili mesajında, "Geride bırakmaya hazırlandığımız 2020 yılı hepimiz için çok zor bir yıl oldu. Pandemi nedeniyle içinde bulunduğumuz bu durumu, atlatacağımızı tedbirlerle Allah izin verirse, en kıs sürede atlatacağımızı ümit ediyorum.

Kurtalan halkımızın daha iyi yaşam şartlarına ulaşması için en kaliteli hizmeti en hızlı şekilde ulaştırmaya devam etmekteyiz. Halkımızın bize verdiği emaneti, her şeyden üstün bilerek büyük titizlikle çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Yeni yılda da aynı bilinçle hareket edeceğiz. Siirt ve Kurtalan'da yaşayan tüm vatandaşlarımıza, 2021 yılında da hizmet etmek için çalışmaya devam edeceğiz.

Bu duygu ve düşüncelerle Kurtalan  ilçemizde bulunan esnaf, kurum ve kuruluşların ve tüm Kurtalanlı  hemşerilerimizin 2021  yılını en içten duygularla kutlar saygı ve sevgiler sunarım.” Dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.