Bu haber kez okundu.

AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman,Vali Hacıbektaşoğlu’nu Ziyaret Etti
banner229

AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Kocaeli Milletvekili Cemil YAMAN, Siirt AK Parti Milletvekili Mervan GÜL, AK Parti Siirt İl Başkanı Av. Ekrem OLĞAÇ, Eruh Belediye Başkanı Cevher Çiftçi ve Tillo Belediye Başkanı İdham Aydın Vali/Belediye Başkan V. Osman Hacıbektaşoğlu’na nezaket ziyaretinde bulundular.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali/Belediye Başkan V. Osman Hacıbektaşoğlu, nezaketinden ve iyi dileklerinden dolayı AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman’a teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi.

Vali/Belediye Başkan V. Osman Hacıbektaşoğlu,AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Kocaeli Milletvekili Cemil YAMAN'a

Siirt Battaniyesine işlenmiş Türk Bayrağı hediye etti.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.