Bu haber kez okundu.

AK Parti İl Teşkilatı Kan Bağışında Bulundu
banner229

Pandemi nedeniyle azalan kan stoklarının arttırılmasına yönelik çabalar devam ediyor.Bu amaçla AK Parti il Başkanlığı Türk Kızılayı Siirt Şube Başkanlığının iş birliğiyle bir kan bağış kampanyası düzenlendi.

AK Parti İl Başkanlığı hizmet binasında düzenlenen kampanya nedeniyle bir açıklama yapan AK Parti İl Başkanı Av.Ekrem Olgaç herkesi kan bağışı yapmaya davet etti.

İlk kampanyayı geçtiğimiz aylarda düzenlediklerini belirten Av. Olgaç “Pandeminin başlaması ile birlikte hem ilimizde ve hem ülkemizde kan bağışı stoklarımızda büyük bir azalma mevcut oldu. Arkadaşlarımız kan bağışında bulunmaktan kaçınıyorlar.

Bu nedenle kan stoklarımızda azalma olmuş durumda.Bizde ilimizdeki kan stoklarını istenilen düzeye getirebilmek amacıyla kan bağış kampanyası düzenledik.Daha öne düzenlediğimiz kan bağış kampanyası 120 ünite kan bağışı sağlanmıştı.

Bugünkü kampanyada da en az 100 ünite kanın bağışlanmasını hedefliyoruz. “ dedi.” Yapılacak kan bağışlarının insanlara şifa olmasını dileyen Av.Olgaç bağış yapan herkese teşekkür etti.

Kızılay Şube Başkanı Nihat Altunç’ta yaptığı açıklamada kan bağışının önemine değindi ve AK Parti İl Başkanlığı yetkililerine teşekkür etti.

AK Partide ilk kampanyanın çok verimli geçtiğini belirten Altunç'ta herkesi kan bağışı yapmaya davet etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.