Bu haber kez okundu.

AK Parti İl Başkanı Olgaç’tan Rektör Şındak’a Hayırlı Olsun Ziyareti
banner229

AK Parti İl Başkanı Av. Ekrem Olgaç, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdogan tarafından Siirt Üniversitesi’ne Rektör olarak ataması yapılan Prof.Dr Nihat Şındak ve Prof.Dr.Cemalettin Erdemci’yi hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Siirt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nihat Şındak“Siirt Üniversitesi,  Siirt’in üniversitesidir. Bu üniversitenin gelişmesi, büyümesi kentin büyümesidir. Bu konuda da kentin tüm erklerinin işbirliği içerisinde olması gerektiğini düşünüyorum” dedi. 

 Ak Parti İl Başkan Av. Ekrem Olgaç ise, AK Parti İl teşkilatı olarak her zaman Siirt Üniversitesi’nin yanında olduklarını vurgularken, bundan sonra da bu desteğin artarak devam edeceğini ifade etti. 

İl Başkanı Olgaç, “Ben hocama öncelikle hayırlı olsun diyorum. Hocamız, akademisyenlerimizin özgür  seçimi,  Sayın Cumhurbaşkanımız’ın taktir ve tercihiyle atandı. Biz, her zaman olduğu gibi yine hocamızla, üniversitemizle beraberiz. Siirt Üniversitesi için elimizden gelen her şeyi beraber yapacağız, beraber çalışacağız.
Yeni yönetimin üniversitemizi daha iyi yerlere getireceğine olan inancımız tamdır. Rektör Şındak’a yeni görevinde başarılar diler,ilimize ve üniversitemize hayırlı hizmetler yapmasını temenni ederim.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.