Bu haber kez okundu.

AK PARTI İL BAŞKANI AV. EKREM OLGAÇ’TAN ENGELLI GENCE AKÜLÜ ARAÇ
banner229

AK Parti İl Başkanı Av. Ekrem Olgaç kendisini ziyaret eden engelli vatandaşa akülü tekerlekli sandalye hediye ederek mutluluğuna ortak oldu.

Geçtiğimiz günlerde 7. Olağan kongresinde AK Parti İl Başkanlığına seçilen Av. Ekrem Olgaç’a hayırlı olsun ziyaretinde bulunan 24 yaşındaki Asım Gülmüş’ e sürpriz yapan Başkan Olgaç engelli gence akülü tekerlekli sandalye hediye etti.

Engelli vatandaşların hayatlarını kolaylaştırmanın kendileri için öncelik olduğunu ifade eden AK Parti İl Başkanı Av.Ekrem Olgaç, “Engelleri ortadan kaldırmak adına İl Teşkilatı olarak engelli ve ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza yardım için tüm enerjimizle çalışıyoruz.

Başkan Olgaç, "Birçok kişiye akülü araç dağıttık. İhtiyaç sahibi her engellinin akülü aracının olmasını istiyoruz. Şimdiye kadar 25 akülü araç dağıttık. Bundan sonra da engellilerin hayatını kolaylaştırmak adına devam edeceğiz dedi.

24  yaşındaki engelli genç Asım Gülmüş ise kendisine akülü araç bağışında bulunan AK Parti İl Başkanı Av.Ekrem Olgaç’a teşekkür etti.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.