Bu haber kez okundu.

AK Parti Heyetinden  MHP İl Başkanı Tükenmez’e Hayırlı Olsun Ziyareti
banner229

Siirt AK Parti İl Başkanı Av. Ekrem Olgaç ve yönetimi, ittifak ortağı MHP'yi ziyaret ederek İl Başkanı Cengizhan Tükenmez'e hayırlı olsun dileklerinin iletti.

MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli’nin imzasıyla Siirt İl Başkanlığı görevine atanan Cengizhan Tükenmez ve yönetimine, AK Parti İl Başkanı Av. Ekrem Olgaç ve yönetim kurulu üyeleri, Veysel Karani Belediye Başkanı Murat Akgün ve  Gençlik Kolları İl Başkanı Mehmet Efe ile birlikte hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Siirt Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Cengizhan Tükenmez ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, AK Parti İl Başkanı Olgaç ve yönetimine teşekkürlerini iletti. 

AK Parti İl Başkanı Av. Ekrem Olgaç ise MHP İl Başkanı Cengizhan Tükenmez’e ve yönetimine yeni görevinde başarılar dileyerek misafirperverliğinden dolayı teşekkür etti.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.