Bu haber kez okundu.

AK Parti Bursa Milletvekili Hemşehrimiz Muhammet Müfit Aydın'dan Ekrem Olgaç'a Destek
banner229

AK Parti Bursa Milletvekili Hemşehrimiz Muhammet Müfit Aydın, Siirt Belediye Başkan Adayı Ekrem Olgaç’a destek olmak Siirt’te geldi.

Beraberinde AK Parti Siirt Belediye Başkan Adayı Ekrem Olgaç,Geçmiş dönem İl Başkanı Aili İlbaş, İl Genel Meclis Üyesi Muslim Hazinoğlu, Belediye meclis üyesi  adayları ve teşkilat mensupları ile AK Parti Seçim lokalini ziyaret eden Milletvekili Aydın, tecrübeli bir ismin Siirt’ten aday gösterildiğini belirterek, "yaklaşık 5 yıl il başkanlığı yapmış Siirt’in sorunlarını bilen birini aday yaptık.

Halkımızın da büyük teveccüh gösterdiği adayımız Av. Ekrem Olgaç’a ilimiz sakinlerinin sorunlarına vakıf olması en büyük avantajdır. Arkasında iktidarın desteği ile büyük projelere imza atacağından eminiz.” Dedi.

Ekrem Olgaç ve ekibinin her türlü zorluğa rağmen Siirt’in refahı için üstün gayret göstereceğini vurgulayan Aydın, Olgaç’ın güzel işler yapacağına inancının tam olduğunu vurguladı.

AK Parti Siirt Belediye Başkan Adayı Ekrem Olgaç da desteklerinden dolayı AK Parti Bursa Milletvekili Henşerimiz Muhammet Müfit Aydın’a teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.