Bu haber kez okundu.

AK Parti Belediye Başkan Adaylarını Tanıttı
banner229

AK Parti Siirt’te 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimleri Siirt Belediyesinin yanı sıra 6 ilçe ve 5 beldede gösterdiği belediye başkan adaylarının tanıtımını yaptı.

AK Parti Siirt İl, ilçe ve Belde Adaylarının Tanıtımı toplantısını gerçekleştirildi. Eski Bakanlardan ve Genel Başkan Yardımcısı Nihat Zeybekçi, AK Parti Siirt Milletvekili Mervan Gül, Batman Milletvekili Ferhat Nasıroğlu, Şırnak Milletvekili Arslan Tatar, AK Parti Siirt Belediye Başkan Adayı Av. Ekrem Olgaç, AK Parti İl Başkanı Av. Bahri Caner Özturan ve çok sayıda vatandaşın katılımı ile aday tanıtım toplantısı Yeni Kapalı Spor Salonunda gerçekleştirildi.

Siirtli vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği aday tanıtım toplantısında konuşma yapan Eski Bakanlardan ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nihat Zeybekçi; “İlçe ve Belde Belediyelerini kazanacağımızdan eminim bu anlamda tüm Siirtli vatandaşların ve İlçelerimizde bulunan halkımızdan destek bekliyoruz. Ak Parti belediyeciliği ve hizmetini siz değerli halkımıza sunmaya hazırız ve sunacağız. Allah’ın izni ile Belde ve İlçelerle birlikte 12 ‘de 12 yapacağız. Buraya bizleri destekleme gelen tüm vatandaşlarımıza çok teşekkür ediyorum” dedi.

Zeybekçi, milletin adamı dendiği zaman akla gelen Recep Tayip Erdoğan’ın geldiğini belirterek, “Buraya bu kardeşinizi görevlendirdiği zaman sıkı sıkı tembih etti. Ben dedi, zamanında Siirt milletvekili olmakla büyük onur ve gurur duydum. Siirt demek vefa demektir, Siirt demek nezaket demektir, Siirt demek fedakarlık demektir. Benim fedakar kardeşlerime selam ve sevgilerimi ilet diye bizzat tembih etti. Cumhurbaşkanımızın, milletin adamının selamlarını getirdim” ifadelerini kullandı.

Genel Başkan Yardımcısının konuşması sık sık sözü kesilerek Ekrem Başkan sloganı atılması dikkat çekerken, İlçe ve Belde Belediye Başkan aday tanıtım toplantısının kalabalık olması gözlerden kaçmadı.

İŞTE AK PARTİNİN BELEDİYE BAŞKAN ADAYLARI

AK Parti Siirt Belediye Başkan Adayı Av. Ekrem Olgaç

AK Parti Kurtalan Belediye Başkan Adayı Nevzat Karaatay

AK Parti Tillo Belediye Başkan Adayı İdham Aydın

AK Parti Pervari Belediye Başkan Adayı Tayyar Özcan

AK Parti Eruh Belediye Başkan Adayı Cehver Çiftçi

AK Parti Şirvan Belediye Başkan Adayı Necat Cellek

AK Parti Baykan Belediye Başkan Adayı Ekrem Erdem

AK Parti Kayabağlar Belediye Başkan Adayı Hasan Nas

AK Parti Atabağı Belediye Başkan Adayı Tayyar Lale

AK Parti Veysel Karani Belediye Başkan Adayı Murat Akgün

AK Parti Beğendik Belediye Başkan Adayı Görgün Özdemir

AK Parti Gökçebağ Belediye Başkan Adayı Ferzent Çiçek












Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Sedat erdemir 3 ay önce

Adaylarda değişim yok gibi adayların tamamına yakını eski adaylar bunlarda üç dönem kuralı uygulanmıyormu ilçelerde yeni yüzler görmek şarttı neden hep aynı kişiler ilçede başka kimse yokmu