Bu haber kez okundu.

AFAD Siirt İl Müdürlüğüne Sözleşmeli Personel Alınacak
banner229

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD)  68 adet boş pozisyona giriş (sözlü) sınavı ile Sözleşmeli Personel alınacağını duyurdu.

Bu kapsamda Siirt’te 1 sözleşmeli memur alımı yapılacak. Yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: İçişleri Bakanlığı Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) taşra teşkilatında çalıştırılmak üzere toplam 68 adet boş pozisyona giriş (sözlü) sınavı ile Sözleşmeli Personel alınacak. Adaylar başvurularını, 18 – 27 Eylül 2023 tarihleri arasında Kariyer Kapısı (https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr) adresi üzerinden elektronik ortamda yapabilecek.

Giriş sınavı, sözlü olarak 23 Ekim – 3 Kasım 2023 tarihleri arasında İçişleri Bakanlığı Afet veAcil Durum Yönetimi Başkanlığı Hizmet Binasında gerçekleştirilecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.