Bu haber kez okundu.

Abdullahın Dondurması Ülke Genelinde Marka Olma Yolunda İlerliyor
banner229

Siirt’e has markalardan biri olan Yine Abdullah’ın dondurması ülke genelinde bir marka olma yolunda hızla ilerliyor.

Yine Abdullah’ın dondurmasının yalnız Siirtlilerin değil, bir kere tadanların her zaman aradığı bir lezzet olduğunu belirten üçüncü kuşak dondurmacı Ayaz Hocaoğlu, dede mesleğini aynı titizlikle sürdürdüklerini belirtti.

Hiç bir zaman kaliteden taviz vermediklerini belirten Hocaoğlu” Dedemin başlattığı bu mesleği daha doğrusu bu sanatı sürdürüyoruz. Dondurmamızın beğenilmesinin ve aranılan bir lezzet olmasının temelinde kaliteden taviz vermeden gerçek koyun sütü ve tamamen doğal salep kullanmamızdır.

İlimize özgü bir marka olduk.Bu kalitemizi Ülke geneline yayma yolunda hızla ilerliyoruz. Dondurmamız yalnız Siirtlilerin değil, bir kere tadanların her zaman aradığı bir lezzettir.” Dedi.

Sipariş üzerine ülkenin her yerine özel ambalajla dondurma gönderdiklerini belirten Hocaoğlu, destek verildiği takdirde üretim kapasitelerini arttırarak her ilde bayilikler açabileceklerini belirtti. Hocaoğlu sade, fıstıklı, çikolatalı ve meyveli dondurma ürettiklerini sözlerine ekledi.

Geçtiğimiz haftalarda haberci hemşerimiz Coşkun Aral’da Yine Abdullahın dondurmasına “Dünyanın en güzel dondurması” olarak tanıtırak film çekmiş ve YouTube kanalından yayınlamıştı. 

Ayrıca yeni bir şube açacağının müjdesini veren Ayaz Hocaoğlu, Barden Otel karşısı, Shell İstasyonu bitişiğinde yeni bir şube açacağının müjdesini verdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.