Bu haber kez okundu.

5 Bin Öğretmen Adına 5 Bin Fidan Dikim Projesinin İlk Aşaması Başladı
banner229

“Her Öğretmen Bir Fidan, 5 Bin Öğretmene 5 Bin Fidan” projesi, Valimiz Osman Hacıbektaşoğlu, eşi Güney Hacıbektaşoğlu’nun katılımı ile start aldı.

Projenin ilk etabında Marmara Anadolu Lisesi bahçesinde 500 fidan toprakla buluşturuldu.

İl Milli Eğitim Müdürü Deniz Edip  Geleceği Nefes ol” kampanyası çerçevesinde uygulayacakları “Her Öğretmen Bir Fidan, 5 Bin  Öğretmen, 5 Bin Fidan “ projesi kapsamında öğretmenler adına bir hatıra ormanı oluşturmak istediklerini belirterek “İl genelinde 5 bin öğretmenimiz görev yapmaktadır.  Her bir öğretmenimiz aynı zamanda bir fidandır. Her öğretmenimiz için bir fidan dikimini gerçekleştireceğiz.” dedi.

Marmara Anadolu Lisesi bahçesinde gerçekleştirilen fidan dikim faaliyetine Siirt Valisi/Belediye Belediye Başkan V. Osman Hacıbektaşoğlu, eşi Güney Hacıbektaşoğlu, Siirt Milletvekili Osman Ören, AK Parti İl Başkanı Av. Ekrem Olgaç, Siirt Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Nihat Şındak , İl Emniyet Müdürü Saruhan Kızılay, eşi Nuran Kızılay, İl Millî Eğitim Müdürü Deniz Edip,  kamu kuruluşların temsilcileri ve öğretmenler katıldı.

Fidan dikim töreninin ardından Marmara Anadolu Lisesinde incelemelerde bulunan Vali Hacıbektaşoğlu, İl Millî Eğitim Müdürü Deniz Edip’ten bilgiler aldı.












Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.