Bu haber kez okundu.

30 Ağustos Zafer Bayramı Resepsiyonu Düzenlendi
banner229

Siirt Valiliği tarafından 30 Ağustos Zafer Bayramının 99. yıl dönümü dolayısıyla, Siirt İl Özel İdare Genel Sekreterliği tesislerinde Resepsiyon düzenlendi.

Vali/Belediye Başkan Vekili Osman Hacıbektaşoğlu ve eşi Güney Hacıbektaşoğlunun ev sahipliğinde ki resepsiyon, Siirt İl Özel İdare Genel Sekreterliği tesislerinde verildi.

Vali Hacıbektaşoğlunun davetlilerin bayramlarını kutlamaları başlayan resepsiyon ülke genelinde çeşitli spor branşlarında dereceye giren sporcular ödüllendirildi.

Vali Hacıbektaşoğlu öğrencileri kutladı ve çeşitli hediyeler verdi. Gençlik ve Spor İl Müdürü Hüssam Olgaç Vali Hacıbektaşoğluna çiçek takdim ederek verdiği destekten dolayı teşekkür etti.

Resepsiyon Vali Hacıbektaşoğlu ve eşi Güney Hacıbektaşoğlu  masaları dolaşarak davetlilerle sohbet etmesi ile sona erdi. Resepsiyona bazı ilçe kaymakamlar il genel Meclis üyeleri , kamu kurum ve kuruluş müdürleri STK ile siyasi parti temsilcileri ve diğer davetliler katıldı.


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.