Bu haber kez okundu.

3. Komando Tugay Komutanı Tuğgeneral Gaffar Gören’den Rektör Şındak’a Nezaket Ziyareti
banner229

Siirt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nihat Şındak, 3. Komando Tugay Komutanı Tuğgeneral Gaffar Gören’i makamında ağırladı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Siirt ÜniversitesinRektörü Prof. Dr. Nihat Şındak, 3. Komando Tugay Komutanı Tuğgeneral Gaffar Gören’e, Üniversitenin laboratuvarlarında yerel ürünlerin sanayiye kazandırılması misyonu ile üretilen Lalehan marka doğal bıttım özlü şampuan, sabun ve fıstık kolonyası hediye etti.

Misafirperverliklerinden dolayı Siirt ÜniversitesinRektörü Prof. Dr. Nihat Şındak’a teşekkürlerini sunan 3. Komando Tugay Komutanı Tuğgeneral Gaffar Gören, ziyaret anısı olarak Siirt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nihat Şındak’a plaket takdim etti.

Ziyaret, hatıra fotoğrafı çekimi ile sona erdi.




Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.