Bu haber kez okundu.

3. Komando Tugay Komutanı Tuğgeneral Gaffar Gören’den İl Emniyet Müdürü Öztürk’e Hayırlı Olsun Ziyareti
banner229

3. Komando Tugay Komutanı Tuğgeneral Gaffar Gören, İl Emniyet Müdürü Necmettin Öztürk’e hayırlı olsun ziyaretlerinde bulundu.

3. Komando Tugay Komutanı Tuğgeneral Gaffar Gören, Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Siirt İl Emniyet Müdürlüğüne atanarak görevine başlayan Necmettin Öztürk’ü makamında ziyaret ederek, hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

İl Emniyet Müdürü Necmettin Öztürk, 3. Komando Tugay Komutanı Tuğgeneral Gaffar Gören'i Emniyet Müdürlüğü girişinde karşıladı. 

3. Komando Tugay Komutanı Tuğgeneral Gaffar Gören, Emniyet Müdürü Öztürk'e hayırlı olsun dileklerinde bulunduktan sonra, ikili daha sonra makama geçerek bir süre baş başa görüştü.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İl Emniyet Müdürü Necmettin Öztürk ise 3. Komando Tugay Komutanı Tuğgeneral Gaffar Gören’e teşekkür etti.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.