Bu haber kez okundu.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’ Çeşitli Etkinliklerle Kutlanacak
banner229

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın 104. yıldönümü, İlimizde çeşitli etkinliklerle kutlanacak.
İlk tören 23 Nisan 2024 Salı günü saat 08:00 'da Atatürk anıtına çelenklerin sunulmasının ardından Saygı duruşu, İstiklâl Marşının okunması ile şanlı bayrağımız göndere çekilecektir. 
Daha sonra törenlere 2 Nolu Sentetik Çim Sahada devam edilecektir.
Halkın ve öğrencilerin bayram kutlamaları ile başlayacak törenler, günün anlam ve önemini belirten konuşmalardan sonra, Öğrenciler tarafından şiirler okunacak.
Okul gösterileri ve geleneksel çocuk oyunları yarışmaları ile devam edecek programda; Öğrencilerin Halk Oyunları gösterisi ile devam edecek kutlamalarda, Yöresel Halk Oyunları, Ağır Siklet Çuval Yarışması, Sandalye Kapma Yarışı, Halat Çekme Yarışı, Yumurta Taşıma yarışmaları ve müzik dinletisi ile devam edecek.
İlk ve ortaöğretim kurumları arasında düzenlenen Resim, Şiir ve Kompozisyon yarışmalarında dereceye giren öğrencilere ödüllerinin verilmesinin ardından, Okulların geçit töreniyle program sona erecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.