Bu haber kez okundu.

2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı 2. Dönemi Başladı!
banner229

Siirt’te öğrenciler yarıyıl tatilinin ardından ders başı yaptı. İlimizdeki 549 okulda, 6264 öğretmen ve 89.403 öğrenci sınıfları ile buluştu.

2023-2024 eğitim ve öğretim yılı ikinci döneminin başlaması nedeniyle Zübeyde Hanım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde açılış programı düzenlendi.

Okul bahçesinde düzenlenen program saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı.

Programa katılan Vali Kemal Kızılkaya, eğitim ve öğretim yılının hayırlara vesile olması temennisinde bulundu. Her alanda iyi yetişmiş bireylere ihtiyaç duyulduğunu dileğe getiren Kızılkaya, şunları söyledi: “Bu memleketin kalkınma ve ilerleme yolunda yetişmiş insanları en büyük gücüdür. Ama bu dersimizi çalışırken bu eğitim faaliyetimize devam ederken güzel ahlaktan, doğruluktan ve erdemden hiçbir zaman ayrılmamamız gerekiyor. Çünkü biz İbrahim Hakkı hazretlerinin topraklarında burada öğrencilik yapıyoruz.”

Vali Kızılkaya, "Sevgili öğrencilerimize, velilerimize ve öğretmenlerimize güzel, sağlıklı ve başarılı bir eğitim-öğretim dönemi diliyorum. Hedefimiz, göz aydınlığımız sevgili öğrencilerimizi erdemli, ahlaklı ve faziletli bireyler olarak en iyi şekilde yarınlara hazırlamaktır. Eğitime olan desteklerimiz, tüm imkan ve kabiliyetlerimizle kesintisiz devam edecektir." İfadelerini kullandı.

AK Parti Siirt Milletvekili Mervan Gül de 2023-2024 eğitim ve öğretim yılının hayırlara vesile olması temennisinde bulundu.

Ders zilinin ardından öğrenciler sınıflara alındı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.