Bu haber kez okundu.

1983 Beyoğlu Çikolata & Kahve Siirt’te
banner229

Kokusu ile mutluluk veren çikolata, kahvenin enerji veren, kendine has aromasıyla birleşerek ülkeyi sarmaya devam ediyor. Bu muhteşem koku, Karabük, Silifke, Kütahya ve Konya'dan sonra bu kez Siirtlileri kucaklıyor.

Katkı maddesi içermeyen doğal çikolataları ile kahvenin muhteşem uyumunu, butik cafe konsepti ile sunan 1983Beyoğlu Çikolata & Kahve önceki gün Siirt’te açıldı. Pandemi koşullarına uygun gerçekleştirilen açılışa Siirt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nihat Şındak, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Cemalettin Erdemci,  AK Parti Siirt İl Başkanı Av. Ekrem Olğaç, MHP Siirt İl Başkanı Fatih Cantürk ve Belediye Başkan Danışmanı Şefik Erden katıldı.

Katkı maddesi içermeyen doğal çikolataları, kahvenin ile buluşturan 1983 Beyoğlu Çikolata & Kahve, mis gibi kokusuyla misafirlerini nostaljik Beyoğlu turuna çıkarıyor.

Meşhur kırma Beyoğlu çikolatası, Beyoğlu sıcak çikolata, Beyoğlu kahvesi, Tatlı Saksı, Beyoğlu Kraliçesi gibi ev yapımı tadında doğal lezzetleri ve Beyoğlu kokan ambiyansı ile rakiplerinden açık ara fark ile ayrılan  markanın Siirt’teki açılışı önceki gün gerçekleşti. Aralarında siyasilerin de bulunduğu açılışa pek çok davetli katıldı.

Davetliler arasında, Siirt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nihat Şındak, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Cemalettin Erdemci,  AK Parti Siirt İl Başkanı Av. Ekrem Olğaç, MHP Siirt İl Başkanı Fatih Cantürk, Belediye Başkan Danışmanı Şefik Erden dikkat çekti. Siirt şubesinin açılmasıyla birlikte yurt dışı dahil olmak üzere 17 şubeye ulaşan markanın hedefleri arasında, İngiltere, Dubai, İsviçre gibi ülkeler yer alıyor.

Yüksek kar marjı ile dikkat çekiyor

İlk şubesini Antalya’da açan 1983Beyoğlu Çikolata & Kahve’nin büyüme serüveni Siirt’te devam ediyor. Marka, çikolata ve kahvenin hemen her insanın hayatına dokunması, nostalji trendinin bugünlerde dekorasyondan lezzetlere her alanda kendine yer bulması, yüksek kar marjı, çikolatanın gıda sektöründe sürekli büyüyen bir pazar olması gibi nedenlerle yeni franchise çalışmaları konusunda avantajlı bir konumda çalışmalarını sürdürüyor.

Nostaljik tramvay konsepti, yurt dışına uzanmaya hazırlanıyor

Yurt içinde büyüme hızını göz önünde bulundurarak hedeflerini yüksek tutan 1983Beyoğlu Çikolata & Kahve; Dubai, İsviçre, KKTC, Viyana, Almanya, İngiltere gibi önemli ülke pazarlarına girmeyi hedefliyor.

Başvuru için iletişim: 0 (242) 242 1983

www.1983beyoglu.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.