Bu haber kez okundu.

Vali Kızılkaya, Cumhuriyet İlkokulunda Yaptırılan Akıl ve Zeka Oyunları Sınıfı'nın Açılışını Gerçekleştirdi
banner229

Vali/Belediye Başkan Vekili Dr. Kemal Kızılkaya, eşi Nurten Kızılkaya ile birlikteCumhuriyet İlkokulu ve Anaokulu'nu ziyaret etti.

Öğrenci ve öğretmenlerle bir araya gelen Vali Kızılkaya,sınıfları gezdi öğrencilerle birlikte derse katılarak, kendileri ile sohbet etti. Öğretmenlerin taleplerini dinledi.

Vali Kızılkaya ve eşi Nurten Kızılkaya Sosyal sorumluluk projesi kapsamında 'Sende Bir Fidan Dik' platformu tarafından Cumhuriyet İlkokulunda yaptırılan Akıl ve Zeka Oyunları Sınıfı'nın açılışını gerçekleştirdi.

Eğitimin önemine dikkat çeken Vali Kızılkaya, "Eğitim, her zaman ilk önceliğimizdir. Bugün burada öğrencilerimizin gözlerindeki ışıltı çalışma azmimizi daha da artırmıştır. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Programa İl Milli Eğitim Müdürü Salih Sadoğlu, Sendebirfidandik Siirt temsilcisi Yusuf Özüş karıldı.









Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.