Bu haber kez okundu.

Osmangazi Mehmet Aker İlkokulu Öğrencilerinden Siirt Şehit Öğretmen Durmuş Güçlü İlkokulu'na Anlamlı Yardım
banner229

Bursa İlimize bağlı Osmangazi İlçesi Mehmet Aker İlkokulu'nda eğitim gören 3-A Sınıfı öğrencileri "Hep Birlikte El Ele Projesi" kapsamında Siirt İli Merkez ilçesinde bulunan Şehit Öğretmen Durmuş Güçlü İlkokulu öğrencilerinin giyim ve kırtasiye ihtiyaçlarını karşıladılar.

Ekim ayında Hayat Bilgisi Dersi işledikleri sırada bu fikri ortaya atan ve Sınıf Öğretmenleri Harun Alaçam ile paylaşan öğrenciler yaptıkları yardımdan dolayı çok mutlu olduklarını söylediler.

Yardımseverlik duygusu ile beraber, paylaşma ve iyilik duygusunu da kazandırmayı amaçlayan projede çok olumlu dönüşler aldığını belirten Sınıf Öğretmeni Harun Alaçam " Projenin öğrencilerimin fikri olması beni çok duygulandırdı. Böyle duyarlı bireyler yetiştikçe gelecek için umutlanıyorum. Öğrencilerimle ve velilerimle gurur duyuyorum." dedi.

Okul Müdürü Murat Kutlu; "İyilik ve kötülük evrenseldir. İyiliğin yayılması için elimizden geleni yapacağız. Böylece kötülük kendiliğinden ortadan kalkacaktır." dedi.

Okuldaki programa katılarak bu anlamlı yardımı desteklediğini ve Mehmet Aker İlk okuluyla gurur duyduğunu belirten Osmangazi İlçe Milli Eğitim Müdürü Gürhan Çokgezer; Öğrencilerimiz ve velilerimiz son derece özverili çalışma göstererek Siirt Şehit Öğretmen Durmuş Güçlü İlkokulu öğrencileri için bot, mont ve kırtasiye malzemelerini temin ettiler.

Kolileme işlemini yaptılar ve bugün kargolamaya başladılar. Bu anlamlı sosyal sorumluluk projesinin hayata geçmesinde Öğretmenimiz Harun Alaçam'a, Okul Müdürü Murat Kutlu'ya ve desteklerini esirgemeyen öğrenci ve velilerimize teşekkür ediyorum dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.