Bu haber kez okundu.

Millî Eğitim Müdürlüğü ile Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Arasında Protokol İmzalandı
banner229

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ve İl Millî Eğitim Müdürlüğü arasında iş birliği protokolü imzalandı.

İl Millî Eğitim Müdürlüğü Konferans Salonunda yapılan protokol imza törenine İl Millî Eğitim Müdürü Salih Sadoğlu, Gençlik ve Spor İl Müdürü Hayati Kısacık, okullarda görevli Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenleri ve Gençlik Spor İl Müdürlüğü Antrenörleri katıldı.

İmzalanan protokole göre; öğrencilerin spor aktivitelerini erişimlerini sağlanması, sporun tabana yayılması, öğrencilerin erken yaşta spora yönlendirilmesi, okullarda spor kulübü kurulmasına teşvik edilmesi ve Gençlik Spor İl Müdürlüğü ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında işbirliğinin güçlendirilmesi amaçlanıyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Necdet cetin 7 ay önce

Giden Milli eğitim Müdürü tamda siirtin eğitimini çözmüş ve yararlı olacağı dönemde alınması çok esteresan sanki o arkadaş muhalefet partisi tarafındanmı atanmıştı hem siyasilerimizin haberi sonradan olmuş vekil bir roportajında öyle demişti yadırganacak bir durum bide sanki bu işi yapacak bir memleket evladı yokmuydu çok ayıp