Bu haber kez okundu.

Bakan Özer'den, İl Milli Eğitim Müdürü Edip’e Başarı Belgesi
banner229

Millî Eğitim Bakanı Mahmut Özer, 81 ilin millî eğitim müdürüyle Ankara'da iftar programında bir araya geldi.

Deprem felaketi sonrasındaki süreçte Siirt Valiliği himayelerinde özveriyle çalışan Siirt Milli Eğitim Ailesi adına İl Millî Eğitim Müdürü Deniz Edip, Millî Eğitim Bakanı Mahmut Özer tarafından başarı belgesi ile taltif edildi.

Gölbaşı Mogan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesindeki programa il millî eğitim müdürlerinin yanı sıra Bakan Yardımcıları Petek Aşkar, Osman Sezgin ve Nazif Yılmaz ve Genel Müdürler de katıldı.

İkinci dönemin başlatılması planlanan 6 Şubat sabahına tüm Türkiye'nin acıyla uyandığını, hem şiddeti hem de kapsadığı iller bakımından Türkiye'de daha önce hiç yaşanmamış bir depremle yüzleşildiğini kaydeden Özer, hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yakınlarına sabrıcemil dilediğini belirtti.

Özer, "Bu deprem felaketinde çoğu arkadaşımızın yakınları vefat etti. Onlara da Allah'tan rahmet diliyorum, öğretmenlerimiz vefat etti. Tüm öğretmenlerimize Allah'tan rahmet diliyorum." diye konuştu.

Millî Eğitim Bakanı Mahmut Özer'in teşrifleriyle gerçekleşen programda; deprem felaketi sonrasındaki süreçte Siirt Valiliği himayelerinde özveriyle çalışan Siirt Milli Eğitim Ailesi adına İl Millî Eğitim Müdürü Deniz Edip, Millî Eğitim Bakanı Mahmut Özer tarafından başarı belgesi ile taltif edildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.