Bu haber kez okundu.

Teknik Direktör Kalafatoğlu;  “Büyük Bir Aşama Kaydederek İyi Bir Hava Yakaladık” 
banner229

TFF 3. Lig 4. Grupta İlimizi temsil eden Siirt İl Özel İdare Spor hafta sonu kendi saha ve seyircisi önünde Nevşehir Belediye Spor ile karşılaşacak.
Son dört haftada bir galibiyet üç beraberlikle altı puan toplayan Siirt İl Özel İdaresi Spor Kulübü evinde oynayacağı Nevşehir belediye spor ile oynayacağı maçta üç puanı hedefliyor.
Pazar günü Kurtalan İlçe Stadyumunda oynanacak maç ile ilgili açıklamalarda bulunan Teknik Direktör Mustafa Kalafatoğlu; “Rakibimiz yeni hocasıyla bir çıkış aramakta son maçını evinde kazanarak ilk galibiyetini aldı etkili ve tehlikeli oyuncuları var. Bizde geldiğimizden günden bugüne çok büyük aşama kaydederek iyi bir hava yakaladık. Oyuncularım oynadığımız maçlarda rakibe üstünlük kurarak oynamaya çalıştılar” dedi. 
PUAN SIRLAMASINDA YÜKSELMEK İSTİYORUZ
Ligin uzun bir maraton olduğunu ve hatırlatan İl Özel İdaresi Teknik Direktörü Mustafa Kalafatoğlu; “İçerde oynayacağımız Nevşehir maçında futbolcularımız aynı arzu ve istekle oynayacaklarından hiçbir şüphem yok. Artık bir aile gibi olduk sevgi ve saygı çerçevesinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz.
Bizlerin rahat çalışmasını sağlayan Başkanlarımıza ve Yönetim kuruluna çok teşekkür ederim. Artık bundan sonrası futbolcu kardeşlerimde ve biz onlara tereddütsüz inanıyoruz” dedi.
TARAFTARA ÇAĞRIDA BULUNDU
Siirt’e geldiği günden buyana gerek Siirt’e gerekse Siirtli vatandaşlara çok iyi alıştıklarını açıklayan Teknik Direktör Kalafatoğlu; “Burada bir noktaya daha temas etmek istiyorum. Daha önce defalarca Siirt İl Özel İdaresi Spor Kulübü maçlarını takip ettim. Dikkatimi çeken en önemli unsur ateşli ve coşkulu taraftarlarıydı.
Takımın başına geçince bu müthiş taraftarla çok büyük başarılara imza atabileceğimizi düşünüyorduk, geçici süreliğine maçlarımızı Kurtalan’da oynuyoruz taraftarımızdan uzak kaldık onların eksikliğini hissediyoruz.
Bundan sonra kıymetli taraftarlarımızı yanımızda görmek ve bize destek olup gücümüze güç katmaları için desteğe bekliyoruz.
Taraftarımızın desteğiyle ve tüm camianın kenetlenmesiyle önümüzdeki maçtan galip ayrılıp sıralamada üst sıralara tırmanmak istiyoruz” dedi.
Genç Teknik adam bütün Siirt halkını Pazar günü saat 14:00 da oynanacak olan maça davet etti.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.