Bu haber kez okundu.

Siirt İl Özel İdarespor Pazar Günü Şampiyonluk Maçına Çıkıyor
banner229

TFF Bölgesel Amatör Lig (BAL) 1. Grup’ta maç fazlasıyla lider olan Siirt İl Özel İdarespor Pazar günü Atatürk Stadyumunda mücadele edeceği Mardin Başak spor maçından galibiyetle ayrıldığı takdirde büyük bir avantaj elde etmiş olacak.

Yıllar sonra 3. lige çıkma fırsatını önemli derecede yakalamış olan Siirt İl Özel İdarespor, verdiği emeklerinin karşılığını elde etmeye çok yaklaştı.

Pazar günü oynanacak olan Mardin Başak spor maçını final maçı konumuna getiren Siirt İl Özel İdarespor, bu maçtan 3 puanla ayrıldığı takdirde büyük bir avantaj elde etmiş olacak.

3. Lig yolunda final maçı olarak değerlendirilen Mardin Başak spor maçı daha da önem kazanmış durumda. Diğer taraftan maç gününden önce Atatürk Stadyumunun taraftarlarca sarı mavi bayraklar ve pankartlarla süsleneceği söyleniyor.

Pazar günü 90 dakikasında nefeslerin tutulacağı maça ev sahipliği yapacak olan Siirt İl Özel İdarespor, Atatürk Stadyumunun taraftarlar tarafından tamamen doldurulması ve her zamankinden daha fazla destek vermesi bekleniyor.

Siirt İl Özel İdarespor Kulüp Başkanı Hıfzullah Canpolat, bu hafta şampiyonluk maçına çıkacaklarını belirterek “Artık şampiyonluk maçına çıkıyoruz. Evimizde Mardin Başak spor ile oynayacağız, takımımızda gayet iyi hazırlanıyor. Ben çocukların bu hafta bu işi bitireceklerine eminim.

Ben bütün Siirt  halkını bize desteğe davet ediyorum. Herkes maça gelsin, Pazar günü stadımızı da süsleyeceğiz. Hep beraber İnşallah uzun yıllardır beklediğimiz bu hedefe buradaki aslan yürekli futbolcularımız sayesinde varmış oluyoruz.

Bu coşkuyu bütün Siirtli taraftarımızla birlikte yaşayalım. İnşallah  Siirt İl Özel İdarespor’u güzel günler bekliyor. Daha güzel günlerde ileride gelecek.

Bu ilk büyük adımlarımızdan birisi. Ben bu yolda bize destek veren özellikle Valimiz Ali Fuat Atik’e ve Siirt halkına binlerce kez teşekkür ediyorum. Onların bu desteği olmasaydı bizim buralarda bu iyi şartlarda mücadele etme şansımız olmazdı, bu hedeflere varma şansımız çok zor olurdu. Bu yüzden desteklerinden dolayı herkese tekrar tekrar teşekkür ediyorum” dedi.

15-Mart Pazar günü şampiyonluk maçına çıkıyoruz. Herkesi Pazar günü saat 13:00'te Atatürk stadyumuna bekliyoruz.!

Bütün ilçelerimizi memleketini seveni Siirt İl Özel İdaresporu, seveni şampiyonluk maçına bekliyoruz.!

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.