Bu haber kez okundu.

Siirt İl Özel İdarespor, Mardin 47 Spor'u 2-0 Yendi
banner229

Ziraat Türkiye Kupası 1. tur eleme mücadelesinde Mardin 21 Kasım Şehir Stadyumunda oynanan Mardin 47 Spor, Siirt İl Özel İdarespor  maçını Siirt İl Özel İdarespor  2-0 kazanarak bir üst tura çıktı.

21 Kasım Şehir Stadyumunda oynanan mücadelenin ilk yarısı, 0-0'lık beraberlikle sonuçlandı. Orta saha mücadelesi şeklinde geçen maçta Siirt İl Özel İdarespor,  daha etkili olurken maçın son yarım saatinde rakibinin yarı sahasında topla oynamaya başlayan Siirt İl Özel İdarespor, birçok fırsattan yararlanamadı. 

Maçta ataklarını sıklaştıran Siirt İl Özel İdarespor’u maçın 75.dakikasında Sinan Demir’in penaltı vuruşuyla 1-0 öne geçti. 

Kalesine bulduğu golden sonra direnci kırılan Mardinspor mücadelenin ilerleyen dakikalarında da yakaladığı poziyonlarda gol bulmazken bulduğu golün moraliyle mücadelede tempoyu istediği gibi ayarlayan ve ataklarını sıklaştıran Siirt İl Özel İdarespor aradığı ikinci golü 85.dakikada Sidar Ceylan ile bulurken maçın ilerleyen dakikalarında başka gol olmayınca karşılaşma, Siirt İl Özel İdarespor’un 2-0’lık üstünlüğüyle sona erdi.
Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Mustafa Yaman, Siirt Valisi Ali Fuat Atik ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Hadi Çomaktekin’de maçı tribünden izledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.