Bu haber kez okundu.

Siirt İl Özel İdarespor, Liderliğe Yükseldi
banner229

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig (BAL) 1. Grup'ta mücadele eden Siirt İl Özel İdarespor, İdlib Şehitlerinin de anıldığı maçta 1955 Batman Belediye Sporu 6-0 mağlup etti.

Siirt İl Özel İdarespor, 1955 Batman Belediye Spor maça ellerinde Türk bayraklarıyla çıktıkları maçta, İdlib’te şehit düşen askerler için yapılan saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başladı.

Siirt Atatürk Stadı'nda oynanan karşılaşmada Siirt Özel İdarespor maçın 27. dakikasında yeni transferi Adem Parlak’ın golüyle 1-0 öne geçti. Maçın 33. Dakikasında Ömer ve 40. Dakikada Adem’in  attığı gollerle 3-0 öne geçti. İlk yarı 3-0 sona erdi.

Siirt İl Özel İdarespor,maçın  ikinci yarısında da hızlı başlayarak 65. dakikada Devran, 73. dakikada Şirin ve  84. dakikada Hamit’in attığı gollerle farkı 6'ya çıkardı. Maçta başka gol olmayınca Siirt İl Özel İdarespor maçı 6- 0 kazandı.

Siirt İl Özel İdarespor puanını 49 yaparak,medyasiirt maç fazlasıyla liderliğe yükseldi. Siirt İl Özel İdarespor gelecek hafta deplasmanda Bingöl sporla karşılaşacak.

Taraftarlar maç boyunca Tribünlerde ise sık sık "Şehitler Ölmez, Vatan Bölünmez" sloganı atarak İdlip şehitlerini andı.

Siirt Valisi Ali Fuat Atik ve her iki kulübün yöneticileri maçı izledi.

Siirt İl Öze İdare Spor’a destek veren vatandaşlara, taraftarlara teşekkür eden Vali Ali Fuat Atik, maçtan sonra sporcuları, teknik ekibi ve kulüp yöneticilerini kutladı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.