Bu haber kez okundu.

Siirt İl Özel İdarespor, Fırsat Tepti
banner229

Spor Toto Bölgesel Amatör Ligi (BAL) maçında, Siirt İl Özel İdarespor, Diyarbakır Bağlar Belediye spor ile 0-0 berabere kaldı.

Lider Ağrı 1970 takımının deplasmanda Silopi Spora 3-1 yenildiği maçta, Siirt İl Özel İdare Spor kendi saha ve seyircisi önünde karşılaştığı Bağlar Belediye Sporla golsüz berabere kalarak şampiyonluk yolunda yara aldı.

Siirt Atatürk Stadı'nda oynanan maçta, ilk yarı da Siirt İl Özel İdare Spor’un Jasmin’in attığı iki gol ofsayt gerekçesiyle iptal edildi. Ve ilk yarı golsüz eşitlikle sona erdi. Karşılaşmanın ikinci yarısında atak oynayan Siirt Özel İdare Spor gol atamayınca, müsabaka golsüz eşitlikle sona erdi.

Karşılaşmayı Vali Ali Fuat Atik, AK Parti Siirt Milletvekili Osman Ören, AK Parti Siirt İl Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu da izledi.

Siirt İl Özel İdarespor gelecek hafta deplesmanda Diyarbakır Yol Spor'a konuk olacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.