Bu haber kez okundu.

SİİRT İL ÖZEL İDARE SPORDAN 4 TRANSFER
banner229

İkinci yarı hazırlıklarını Antalya’da sürdüren Siirt il Özel idare spor 4 transfer gerçekleştirdi. Siirt il Özel idare Spor  kulüp başkanı Hıfzullah Canpolat yaptığı açıklamada;Teknik Direktörümüz Sinan BAYRAKTAR’ın öncülüğünde ve teknik heyetimizin önerisi üzerine 2020-2021 yılı futbol sezonunda şampiyonluğa oynayan 52 Ordu Spor da top koşturan ve daha sonra değişik takımlara giden; 

1- 25 yaşındaki Oğuzhan BİRBEN
     2. Lig takımlarından pazar spordan transferi gerçekleştirilmiş olup,   
Oynadığı mevki sol açık

2-26 yaşındaki Gürkan ASLAN
    3. Lig takımlarından Giresun eynesil Spordan transferi gerçekleştirilmiş olup,
Oynadığı mevki Orta saha 10 numara

3-25 yaşındaki Gökhan Berkay YILDIZ 
    2. Lig takımlarından Sivas Belediye Spor dan transferi gerçekleştirilmiş olup,
Oynadığı mevki merkez orta saha 6 numara

4-21 yaşındaki Efe Kağan KAYAHAN
     3.Lig takımlarından 52 Ordu Spordan yarım sezon kiralık olarak transferi gerçekleştirilmiş olup, Oynadığı mevki sağ-sol açık.

Başkan Canpoalat, Santrafor arayışlarımız devam etmekle birlikte mevcut santraforlarımızın kamptaki çalışmaları ve performansları beni memnun ettiği gibi ciddi anlamda umutlandırmıştır. 
Mevcut takımımızın iskeletini bozmadan yaptığımız takviye transferlerle iyi bir başlangıç yapacağımızı umar, takımımıza yeni katılan futbolcularımızın Uğur getirmesini temenni ederim. Selam ve muhabbetle sağlıcakla kalın. İfadelerini kullandı.




Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.