Bu haber kez okundu.

Siirt İl Özel İdare Spor Teknik Direktörlüğüne Seyithan Özdaş Getirildi
banner229

Siirt’i BAL Liginde temsil eden Siirt İl Özel İdarespor 2019-2020 sezonunda takımı geçen sezon Ağrı 1970 Sporu şampiyonluğa taşıyan Seyithan Özdaş çalıştıracak.

Kulüp Başkanı Hıfzullah Canpolat yaptığı yazılı açıklamada,19.07.2019 tarihinde yapmış olduğumuz basın açıklamasında tesisimiz ve kulübümüzle ilgili bazı açıklamalar yapılmış, Siirt İl Özel İdaresi Spor Kulübü yeni yönetiminde görev alacaklar basına tanıttırılmıştır.

Basın açıklamasından sonra yeni yönetimle yapmış olduğumuz ilk toplantımızda takımı Şampiyonluğa taşıma adına atılması gereken her türlü adımın atılmasını, Siirt İlinde ve Siirt dışında yaşayan Siirtli vatandaşlarımıza Şampiyonluğu hediye etme fikri ortaya çıkmıştır.

Bu kapsamda Teknik Direktörümüz Ahmet Erten’le yapmış olduğumuz istişareler neticesinde ve talebi doğrultusunda yönetim kurulumuzun ortak kararıyla Ağrı 1970 Sporu 2018-2019 Sezonunda Şampiyonluğa taşıyan Tecrübeli Teknik Direktör Seyithan ÖZDAŞ ile anlaşmaya varılmıştır. İlimize Hayırlı olsun.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Hanzade Atasay 5 yıl önce

Siirt spora yeni sezonda başarılar diliyorum. Seyidhan Özdaş hocaya Devlet ve millet kaynaklarından ne kadar ücret ödenecek onuda açıklayın. İl özel idare bütçesinin her kuruşun'da hepimizin hakkı var. ne harcandı, ne kadar harcandı, her şeyi şeffaf bir şekilde yapmanız ve halkı bilgilendirmeniz gerekiyor.

Avatar
56 SİİRT Lİ 5 yıl önce

İsabetli karar ALLAH'ın izniyle bu sene şampiyonuz. Göstermiş olduğu özveri ve gayretten dolayı başkanımız Hıfzullah CANPOLAT 'a sonsuz teşekkür ederim. Başkanımız bir değerdir.