Bu haber kez okundu.

PFDK'dan Siirt İl Özel İdare Spor'a 1 Maç Seyircisiz Oynama Cezası!
banner229

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK) Siirt İl Özel İdarespor'a seyircisiz maç ile para cezası uyguladı.

Beyoğlu Yeni Çarşıspor maçında yapılan kötü tezahüratlar nedeniyle Siirt İl Özel İdarespor'a seyircisiz maç oynama kararı ile para cezası verildi. Ayrıca koltuksuz tribünde seyirci yer almasından dolayı yine para cezası verildi.

Siirt İl Özel İdarespor,17 Nisan Pazar günü saat 15.00'da evinde 68 Aksaray Belediye Spor maçını seyircisiz oynayacak.

PFDK'NIN AÇIKLADIĞI KARAR ŞÖYLE:

"SİİRT İL ÖZEL İDARESİ SPOR Kulübünün, 09.04.2022 tarihinde oynanan SİİRT İL ÖZEL İDARESİ SPOR-BEYOĞLU YENİ ÇARŞI SPOR FAALİYETLERİ A.Ş. TFF 3. Lig 2. Grup müsabakasında, taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle ve bu eylemin aynı sezon içinde ev sahibi kulüp olduğu müsabakada 5. kez gerçekleştirilmesinden dolayı 1 RESMİ MÜSABAKAYI KENDİ SAHASINDA SEYİRCİSİZ OYNAMA ve 1.500.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına,

Aynı müsabakada SİİRT İL ÖZEL İDARESİ SPOR Kulübünün, koltuksuz tribüne seyirci alınmasından dolayı talimatlara aykırılık nedeniyle 4.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına, karar verildi."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.