Bu haber kez okundu.

Güreş Türkiye Şampiyonasında İlimizi Temsil Eden Sporculardan Başarı
banner229

12-15 Ağustos 2023 tarihleri arasında Kırşehir ilinde düzenlenen Osman BAYRAKDAR Analig Güreş Türkiye Şampiyonasında ilimizi temsil eden 41 Kg’da Hasan AKSU gümüş 38 Kg’da  Adnan AKSU Bronz madalya almıştır.

Başarılı sporcularımız Hasan AKSU, Adnan AKSU Antrenörleri enes DİLDİRİM, Kamp Eğitim Merkezi Müdürü Aziz SAVUK ile beraber İl Müdürü Hayati KISACIK’ı ziyaret ettiler.
Siirt Gençlik ve Spor İl Müdürü Hayati KISACIK ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. KISACIK,  Kırşehir ilinde düzenlenen Güreş Türkiye Şampiyonasında ilimizi temsil eden sporcularımızın başarası bizleri çok mutlu etti. Umuyorum ki bir dahaki şampiyonada bu çocuklarımız daha yüksek başarılara adım atacaklardır.
Siirt Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü olarak her zaman sporcularımızın yanındayız bunu kendilerine her platformda hissettirmeye çalışıyoruz. Hiçbir başarı tesadüf değildir bu anlamda sporcularımıza, ailelerine ve antrenörlerimize teşekkür ederiz. dedi. İl müdürü KISACIK daha sonra başarılı sporcularımız ödüllendirdi. 
Ziyarette Spor Hizmetleri Müdürü M. Tufan OLĞAÇ, Spor Şube Müdürü Levent OBUZ da hazır bulundu.






Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.