Bu haber kez okundu.

Başkan Cangir Bayram, Yapılan Transferleri Açıkladı
banner229

TFF 3. Lig 4. Grupta İlimizi temsil eden Siirt İl Özel İdaresi Spor Kulübü Başkanı Cangir Bayram yapılan transferleri açıkladı. 
Takımın transfer çalışmalarının tamamlama aşamasına geldiğini belirten İl Özel idaresi Spor Kulübü Başkanı Cangir Bayram; “Transfer Komitemizin yapmış olduğu yoğun çalışma neticesinde genç ve tecrübeli bir takım kurduk. Bu nedenle transfer komitemize, teknik ekibimize ve emeği geçen herkese teşekkür ederim. Ayrıca Kulübümüzün alt yapısından yetenekli oyuncularımızdan bazılarını da A Takımımıza almayı planlıyoruz” dedi.
YAPILAN TRANSFERLER ŞÖYLE; 
1)    Abdurrahman KUYUCU, Süper Lig ekiplerinden Antalya sporda futbol kariyerine başlayan 31 yaşındaki futbolcu iki sezon önce İskenderun Spor ile şampiyonluk yaşamıştır. Geçen sezonu 3.lig ekiplerinde Sapanca Sporda geçirdi. 2.Ligde 110 maç, 3.ligde 189 maç, Türkiye kupasında 25 müsabakası bulunan tecrübeli hücum oyuncusu ile anlaşma sağlanmıştır. Abdurrahman Kuyucu, Antalyaspor, Bandırma spor ve İskenderun spor gibi takımlarda forma giydi.
2)    Gökberk EFE, 1.lig’de, 2.ligde Altınordu forması giymiş 21 yaşındaki forvet oyuncusu ile anlaşma sağlanmıştır. 
3)    Furkan GÜNEŞ, 25 yaşındaki oyuncu geçen sezonu Mersin İdman Yurdu Sporda ŞAMPİYONLUK yaşayarak geçirmiştir. 3.Lig’de 122 maç, Türkiye kupasında 3 maç oynayan etkili hücum oyuncusu ile anlaşma sağlanmıştır. 
4)    Mehmet Salih YİĞİT, 21 yaşındaki oyuncu geçen sezonu Karaman Fk’da Şampiyonluk yaşayarak geçirmiştir. 2.ligde 11 3.ligde 25, Türkiye kupasında 2 maçta forma giyen hücum oyuncusu ile anlaşma sağlanmıştır. 
5)    İbrahim Serdar AYDIN, Futbola Fenerbahçe’de başlayıp Fenerbahçe forması ile Süper Lig’de de forma giyen 27 yaşındaki oyuncu anlaşma sağlanmıştır. Geçen sezonu Beyoğlu Yeni Çarşı Spor ile şampiyonluk yaşayarak geçirmiştir. Oyuncumuz Mili takımın farklı alt yaş kategorilerinde 50, Süper Lig’de 3, 2.Lig’de 73, 3 Lig’de 115 maçta forma giymiştir. 
6)    Furkan YILDIRIM, Trabzonspor’da yetişen 25 yaşındaki savunma oyuncusu ile anlaşma sağlanmıştır. İki sezon önce Batman Petrol Spor ile Şampiyonluk yaşayan futbolcumuz geçen sezonu Muş 1984 sporda geçirmiştir. Oyuncumuz 2.Lig’de ve 3.Lig’de 67 maç oynamıştır. 
7)    Güray FIRAT, 27 yaşındaki oyuncu geçen sezonu 2.lig ekiplerinden Bayburt Spor’da oynayan futbolcumuz, Süper Lig ekiplerinden Kayseri sporda futbol kariyerine başladı. 2.Ligde 30 maç, 3.ligde 129 maç, Türkiye kupasında 11 müsabakası bulunan tecrübeli savunma oyuncusu ile anlaşma sağlanmıştır. Tecrübeli futbolcu 2 ve 3.liglerde çok fazla sayıda maçta forma girdi.
8)    Hüseyin Mert UYANIKER, 23 yaşındaki oyuncu Süper Lig ekiplerinden Konyaspor’dan kiralık olarak alınmıştır. Geçen sezonu 1922 Konyaspor’da kiralık olarak geçiren oyuncu 2.Lig’de 25 maç, 3. Lig’de 28 maç oynayan orta saha oyuncusu ile anlaşma sağlanmıştır.
9)    Ömer Faruk CANBİRDİ, Eskişehirspor alt yapısında yetişen savunma oyuncusu ile anlaşma sağlanmıştır. Oyuncumuz 1.Lig’de 1 maç, 2.Lig’de 29 maç, 3.Lig’de 70 maçta forma giymiştir.
10)    Fatih GÜRDEN, 24 yaşındaki oyuncu, geçen sezonu 23 FK Elazığspor’da geçirdi. Süper Lig ekiplerinde Yeni Malatyaspor’da futbol kariyerine başlayan savunma oyuncusu 3.ligde 76, Türkiye kupasında 5 müsabakaya çıkmıştır.
11)    Ömer Faruk GÜMÜŞ, 25 yaşındaki savunma oyuncusu geçen sezonu Bursa Yıldırım takımında geçirdi. Oyuncumuz 2.Lig’de 46 ve 3.Lig’de 63 müsabakaya çıkmıştır. 
12)    Ali Alper DOĞAN, 2.Lig’de 21, 3.Lig’de 120, Türkiye Kupasında 7 maçta forma giyen 29 yaşındaki tecrübeli kaleci ile anlaşma sağlanmıştır.
13)    Emrullah ERTUŞ, 22 yaşındaki orta saha oyuncusu ile anlaşma sağlanmıştır. Geçen sezonu AMED sporda geçiren futbolcu 2.Lig’de 16, Türkiye Kupasında 1 müsabakada forma giymiştir.
14)    Haktan ORAK, 27 yaşındaki orta saha oyuncusu ile anlaşma sağlanmıştır. Oyuncumuz 3.Lig’de 51, Türkiye Kupasında 1 maçta forma giymiştir.
15)    Serhat TARHAN, Beşiktaş Alt yapısında yetişen 24 yaşındaki forvet oyuncusu ile anlaşma sağlanmıştır. Geçen sezonu Yomraspor’da ve Bingölspor’da geçiren oyuncu 3.Lig’de 27, Türkiye Kupasında 5 maçta forma giymiştir.
16)    Hamza ALPER, 24 yaşındaki savunma oyuncusu ile anlaşma sağlanmıştır. Oyuncumuz 3.Ligde 41, Türkiye Kupasında 1 maç forma giymiştir.
17)    Metehan ÜNAL, Yeni Malatyaspor alt yapısında yetişen ve Süper Lig’de de forma giyen 19 yaşındaki genç orta saha oyuncusu ile kiralık olarak anlaşma sağlanmıştır.
18)    Yağız Efe ZEYBEK, Bursaspor alt yapısında yetişen 20 yaşında futbolcu ile anlaşma sağlanmıştır. Oyuncumuz 3.Lig’de 18 maç, Türkiye Kupasında 3 maçta forma giymiştir. 
19)    Mehmet Ali DEMİR, 22 yaşındaki savunma oyuncusu ile anlaşma sağlanmıştır.  Futbolcumuz BAL Liginde 7 maçta forma giymiştir.
İç transferde ise Siirtli futbolcularımızdan Ahmet KEŞLİ, Arif SOYSAL ve Hamza SULTAN ile anlaşma sağlanmıştır.
Takımımız yaş ortalamasına göre 24 yaş ortalamasındadır.






Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.