Bu haber kez okundu.

AK Parti İl Başkanı Ekrem Olgaç’tan Ev Ziyaretleri
banner229

AK Parti  İl Başkanı Av Ekrem Olgaç, parti yöneticileriyle birlikte ev ziyaretleri yaparak, kendisinden talep edilen akülü araçları teslim ederek sorunlarını dinliyor.

AK Parti İl Başkanı Av. Ekrem Olgaç il merkezinde ikamet eden 6 engelli  aileyi ziyaret ederek kendilerine akülü tekerlekli sandalye hediye etti.

AK Parti teşkilatları olarak vatandaşların bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da evlerine konuk olacaklarını dile getiren Olgaç, “Kapı kapı, ev ev gezerek vatandaşlarımızla bir araya geliyoruz. Bizleri evlerinde konuk eden, hemşehrilerimize şükranlarımızı sunuyoruz.

Hemşehrilerimizi evlerinde ziyaret ederek, samimiyetlerine, hikâyelerine ortak oluyoruz. ‘Engelli vatandaşlarımızın gözlerindeki o mutluluğu yaşamak ise bizim en büyük mükâfatımız oluyor.

Bu misyonu samimiyetle bizlere aktaran ve görev kılan AK Parti Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı her konuda olduğu gibi bu konuda da örnek alıyor ve onun yolunda ilerlemeye devam ediyoruz” dedi.

Halkın sorun ve taleplerinin çözümü için gayret gösterdiklerini ifade eden Başkan Olgaç, millete ve memlekete hizmet etmenin kendileri için büyük bir onur olduğunu vurguladı.

Akülü araçlarına kavuşan engelli aileler, akülü araç sayesinde yaşantılarının daha kolaylaşacağını dile getirerek, AK Parti İl Başkanı Av. Ekrem Olgaç’a herkese teşekkür ettiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.