Bu haber kez okundu.

Ziraat Odası Üyeleri, Özel Siirt İbn-i Sina Hastanesinden İndirimli Hizmet Alabilecek
banner229

 Özel Siirt İbn-i Sina Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Op.Dr. Abdullah Sarı ile Siirt Ziraat Odası Başkanı Gündüz Tanık tarafından imzalandı.

Ziraat Odası Başkanı Gündüz Tanık, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, ziraat odalarının her zaman çiftçinin yanında olduğunu söyledi. Çiftçilere sağlık alanında da destek olmak istediklerini belirten Tanık, şunları kaydetti: "Çiftçilerimize sağlık alanında da avantaj sağlamak için çalışma yaptık.

Bu kapsamda da Özel Siirt İbn-i Sina Hastanesi sözleşme imzaladıklarını,Ziraat Odası mensuplarına,eş,çocuk,anne baba, 1.Derece yakınlarına hastalık ve/veya kaza sonucu meydana gelen sağlıkta ilgili sorunları ile ilgili hastanede ayakta yada yatarak teşhis ve tedavileri için gerekli her türlü tıbbi müdahaleyi yaparak hizmet vermesi ve hastaların hastaneden hizmet aldığında Kurum kimliğini hasta kabule ibraz ederek hastanenin Siirt Ziraat Odası mensuplarına devletin almış olduğu katılım payı hariç Dç.Dr.Yrd.Doç.Uzm.Dr. ve pratisyen hekimlerin yaptıkları Tahlil,Tetkik ve Ameliyat gibi her türlü işlemleri ve doğum paketleri,oda ücretleri dahil %20 hizmetlerinde cari fiyat üzerinden özel indirim uygulanacağını ifade eden Tanık, amacımız çiftçilerimizin daha ucuz ve kaliteli sağlık hizmeti almasını sağlamaktır" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.