Bu haber kez okundu.

Siirt’te İlk Kez Özel Hastanede Ücretsiz Vale Hizmeti Veriliyor
banner229

Vale hizmeti başlatan Özel Siirt Hayat Hastanesinin bu uygulaması vatandaşların ve hasta yakınlarının büyük ilgisini çekti.

 Özel Siirt Hayat Hastanesi'nde, ücretsiz otoparkın yanı sıra hasta ve hasta yakınlarını araç park etme çilesinden kurtarmak için ücretsiz "vale" hizmeti de veriliyor.

Özel Siirt Hayat Hastanesinde, verdiği kapsamlı sağlık hizmetlerinin yanı sıra hasta ve hasta yakınlarını rahat ettirecek birçok uygulamayla örnek oluyor.

Özel Siirt Hayat Hastanesi ve Değer otopark arasında yapılan anlaşmayla Acil servise veya polikliniklere gelen hastalar ve yakınlarının araçları, diledikleri takdirde hastane görevlilerince park ediliyor. Bu sırada hastalar da tekerlekli sandalye veya sedyelerle servise alınıyor.

Görevliler, park ettikleri her aracın bilgilerini not alıp, anahtarlarını özel bölmeye koyarak araç güvenliğini sağlıyor, vatandaşların hastanedeki işleri bittiğinde de araçları getiriliyor.

UYGULAMA İLİMİZDE  BİR İLK

Özel Siirt Hayat Hastanesi Müdürü Neccmettin Fırat, yaptığı açıklamada, hastanemiz ve Değer kapalı otopark ile yapılan anlaşma ile hastaneye araçlarıyla gelen vatandaşlarımızın valelerimiz tarafından alınarak  ücretsiz kapalı otoparka götürüldüğünü söyledi.

Fırat "Biz vale hizmetlerini bir eksik olarak tespit etmiştik. Hasta yakınları hastanemize kendi araçlarıyla geldiklerinde, dertleri aracı park etmek oluyor. Bunla uğraşırken hastayı ortada bırakabiliyor. Hizmetimizle bu olumsuzluğun önüne geçtik." dedi.

Fırat, hastaların rahat etmesi için bu hizmetin başlatıldığını ifade ederek, "Vale hizmetinde, hasta geldiğinde bir arkadaşımız aracın yanına gidiyor ve 'aracınızı teslim alabiliriz' diyor. Üzerinde vale hizmeti yaptığına dair bir kıyafet zaten mevcut.

Hasta veya yakını bunu kabul ederse kendisine bir çift kart veriyoruz. O kartı alıp sağlık hizmeti alacağı alana veya hastasının yanına geçebiliyor. Dilediği zaman, işleri bittiklerinde görevliye kartını uzattıklarında aracı ayağına kadar getiriliyor." diye konuştu.

Çalışmanın, hiçbir ücret talep edilmeden isteyen herkese uygulandığını vurgulayan Fırat, Özelde uygulamanın ilimizde bir ilk olduğunu dile getirdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.