Bu haber kez okundu.

Siirt’te El Cerrahisi Ameliyatı İçin Van’a Sevkedilen Hasta Özel Siirt Hayat Hastanesinde Şifa Buldu
banner229

Siirt’te El Cerrahisi ameliyatı için Van Yüzüncü Yıl Üniversitesine sevk edilen hasta Özel Siirt Hayat Hastanesinde Şifa buldu.

39 yaşında geçirdiği İş kazası sonrası Siirt'te hastaneye başvuran hastaya el cerrahisi ameliyatı yapılması için hasta Van yüzüncüyıl üniversitesinden sevk ediliyor.
Hasta yakınının araştırması ile el cerrahisi ameliyatının Özel Siirt Hayat Hastanesinde yapıldığını öğrendikten sonra Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Op.Dr. Nihat Gezgin'e muayene ettiriliyor. 

Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Op.Dr. Nihat Gezgin; El Cerrahisi ameliyatlarının hayat hastanesinde başarılı bir şekilde kolayca yaptıklarını belirterek hastaya ameliyat planlanıyor.

Yaklaşık 1 saat süren ameliyat Skopi altında kapalı yöntem ile (yara yapmadan) düzeltilip kırığı testipettik. Başarılı bir şekilde ameliyatımızı tamamladık. Aynı gün içerisnde hastamızı şifa ile taburcu ettik.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.